Press -& kommunikationsansvarig till MODO Hockey

Modo Elithockey AB · Örnsköldsvik

·

Ansök senast 6 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

MODO Hockey är en av Sveriges mest anrika hockeyföreningar och bedriver idag verksamhet inom områdena elithockey, ideell hockeyverksamhet, evenemangsarena, restaurang och konferens. Vår värdegrund kännetecknas av Hjärta, Glädje och Ansvar vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Vill du läsa mer om MODO Hockey besök modohockey.se.

MODO Hockey söker Press- Kommunikationsansvarig

Är du en person som brinner för att utveckla varumärken och vet hur en god och öppen kommunikation skapar engagemang? Då är det här en tjänst för dig. Vi söker nu en Press Kommunikationsansvarig som kan lyfta vårt varumärke och vara med att bidra till ett ökat intresse för MODO Hockey.

Som Press Kommunikationsansvarig kommer du att ansvara för all kommunikation för MODO Hockey och Evenemangsarenan Fjällräven Center. Det innebär att du ansvarar för allt innehåll i våra kommunikationskanaler så som hemsida, sociala medier och MODO-channel. Du är också en viktigt del i att bygga vårt varumärke genom att profilera klubben, ha kontakt med extern media samt styra kommunikationen vid viktiga händelser.

Rollen ingår i teamet Försäljning Marknad, du har inget personalansvar. Placeringsort för tjänsten är Örnsköldsvik. Arbetstiden varierar över året och innebär kvällar och helger under ishockeysäsongen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga varumärken, jobba med kommunikation samt digitala medier. Du är kreativ, flexibel, lösningsorienterad och är van att jobba i en varierande miljö. Då arbetet utförs tillsammans med olika aktörer och avdelningar inom MODO Hockey är det viktigt att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga.

Du gillar att vara i händelsernas centrum och är inte rädd för att synas framför kameran. Du har en utbildning inom media kommunikation alternativt erhållit dig kunskapen via arbetslivserfarenhet. Arbetet kräver också viss teknisk kompetens så som att hantera kamerautrustning och redigeringsprogram t.ex. Photoshop, InDesign, Premier eller motsvarande. Har du jobbat med rörlig bild, film eller TV är det meriterande. Att kommunicera på Svenska och Engelska är ett krav såväl skriftligt som muntligt. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Provanställning med tillträde enligt överenskommelse

Arbetstid

Arbetstiden varierar över året och innebär kvällar och helger under ishockeysäsongen

Övrig information

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2020-11-06. 
OBS! Din ansökan gör du via modohockey.teamtailor.com

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Widebro, VD MODO Hockey på tel. 070-617 98 24 eller via mail till johan.widebro@modohockey.se. Har du frågor kring själv rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup på tel. 0660-689 602 eller via mail malin.vedman@onepartnergroup.se.

 Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Modo Elithockey AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB