Jobbsafari är en del avschibsted logo

Prefament Söderhamn AB söker målare till vår nya husfabrik i Söderhamn

Prefament Söderhamn AB söker målare till vår nya husfabrik i Söderhamn

Prefament Söderhamn AB · Söderhamn · Ansök senast 11 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som målarehos Prefament är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa och bygga framtidens bostäder i vår nya husfabrik i Söderhamn.


Vi söker personer som är engagerade och omsorgsfulla med en eller flera relevanta erfarenheter inom; snickeri, VVS, el, golvläggning och kvalitetskontroll för serietillverkning av lägenhetsmoduler. Vi behöver medarbetare som tillsammans spänner över många områden; fler personer inom vissa områden, och enstaka personer inom andra områden.


De som troligen passar bäst hos oss kan sin sak, och kan ändå samverka med arbetskamraterna i fabriken i syfte att tillsammans sträva efter kontinuerlig förbättring av båda stora och små detaljer i våra metoder och produkter. Vi blandar byggbransch med industribransch och levererar en effektivt byggd produkt som blir någons trygga och mysiga hem.

Då man jobbar på ett företag som bygger hus i fabrik har man ett jämnt arbetsklimat sommar som vinter och fabriken flyttar inte runt med jämna mellanrum utan man har alltid samma plats att åka till då man ska till jobbet. För de som vill lufta vingarna mellan varven finns det möjlighet att ingå i vårt montageteam som med jämna mellanrum lämnar fabriken för några dagar och åker ut till byggarbetsplatser för att montera våra lägenheter.

Om du tycker att det låter spännande att vara vår medarbetare, ser vi fram emot att höra av dig.

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.



Mer information

Plats: Söderhamn, Sverige

Anställningsform: tillsvidareanställning, tidsbegränsad anställning och provanställning.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prefament Söderhamn AB

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

Prefament Söderhamn AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons