Jobbsafari är en del avschibsted logo

Prefabsnickare sökes!

Prowork · Göteborg · Ansök senast 29 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ARBETSUPPGIFTER

För kunds räkning söker vi nu flera Prefabsnickare till deras tillverkning av prefabricerade byggelement i deras fabrik strax utanför Varberg.

Arbetet är varierande då kunden tillverkar kundanpassade byggnadselement. Kunden bygger alla typer av prefabelement såsom takkassetter, bjälklag och ytterväggar. Arbetet innefattar till stor del traditionellt snickarhantverk och som Prefabsnickare utför du alla moment från att regla upp väggar till att utföra detaljerat fasadarbete.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du tidigare har jobbat inom produktion och erfarenhet av byggnadsarbete/hustillverkning är meriterande eller likvärdigt arbete. Egenskaper som vi uppskattar är att du är noggrann, arbetsam, ansvarsfull och öppen för nya idéer. Som person engagerar du dig i de arbetsuppgifter du tar dig an. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, samtidigt som du behöver kunna ta egna initiativ i ditt arbete. Du kan läsa ritningar och har stor erfarenhet av att använda diverse handverktyg.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde inom kort. 2-skift eller kvällsskift kommer att vara aktuellt för tjänsten, men även dagtid är aktuellt. Du kommer att vara placerad vid kundens anläggning strax utanför Varberg. Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi ser gärna att du kan kommunicera obehindrat på svenska. Då de kollektiva förbindelserna inte är helt optimala har du med fördel tillgång till bil. Bor du i Varberg funkar det dock bra med kollektiva förbindelser.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Prowork Göteborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons