Jobbsafari är en del avschibsted logo

Praktik VT 2023, Anläggning/Drift & Underhåll

Peab Anläggning AB · Växjö · Ansök senast 11 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss på Peab Anläggning i region Syd under våren 2023 och få erfarenhet av hur det är att arbeta på Peab, samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Om oss

Peab Anläggning bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Vidare utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggning och byggnation av olika typer av vatten- och avloppsanläggningar, slussar och hamnar. Vår drift- och underhållsverksamhet sköter och anlägger parker och andra grönytor, lekplatser, håller trafiken fri från hinder, skottar snö och sopar sand.

I region Syd ingår följande orter med omnejd; Halmstad, Helsingborg, Karlshamn, Kristianstad, Malmö och Växjö.

Om praktiken

Vi söker studenter som läser en bygg- och anläggningsrelaterad yrkeshögskole-, högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot anläggning alternativt drift och underhåll. Praktiken ska ingå som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbete (LIA).

Som praktikant kan dina arbetsuppgifter variera beroende på utbildning, kunskaper och längden på praktikperiod. Tillsammans säkerställer vi att du får arbetsuppgifter som är kopplade till din utbildning. Du får även inblick i andra arbetsuppgifter på arbetsplatsen och kan exempelvis komma att få hjälpa till med planering, kalkylering, mätning och utsättning.

Vår ambition är att du ska få en egen handledare i Peab som följer din utveckling, är ditt bollplank och som har kontakt med din studiehandledare.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutade studier är intresserad av att arbeta i produktion eller inom kalkyl och inköp. För att lyckas i rollen krävs det att du har god framåtanda, stort engagemang och vilja att utvecklas. Körkort B är ett krav.

Din ansökan till praktikplats ska innehålla cv och personligt brev. Specificera din praktikperiod, vilken skola du går på, vilken termin du går, var du bor samt önskemål av ort (med omnejd) för praktik, i ditt personliga brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Sök redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Läs mer om Peab här: https://peab.se.

Kontakt

Har du frågor gällande praktikplats är du välkommen att kontakta Louise Alexén, HR, louise.alexen@peab.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab Anläggning AB

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons