Jobbsafari är en del avschibsted logo

Praktik på Adecco

Adecco Sweden AB · Malmö · Ansök senast 30 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Längtar du efter en möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete tillsammans med en grupp inspirerande kollegor? Vill du bli del av ett team där glädje och laganda är de främsta ledorden? Då har vi, som världens största HR-partner, praktikplatsen för just dig!

Om din praktik hos oss
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Vi gör skillnad varje dag eftersom vi alltid har individens utveckling och kundens behov i fokus. Som praktikant hos oss kommer du tillhöra ett team på Adeccos kontor i Malmö som arbetar mot flera spännande kunder. Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett affärsorienterat team som präglas av en positiv inställning, lösningsfokus och härlig laganda. Tillsammans med oss är tempot högt, skratten många och ingen dag den andre lik!

Under din praktik kommer du att få medverka i det dagliga arbetet kopplat till bemanning och rekrytering. Detta kan bland annat innebära:
  • Administrativa arbetsuppgifter kring våra konsulters anställning
  • Urval, telefonintervjuer och referenstagning av kandidater
  • Medverkan vid intervjuer och kontraktsskrivning
  • Aktivt deltagande i det löpande säljarbetet och delta på kundmöten

Om dig

Vi söker dig som är berättigad att göra praktik HT-22 genom din utbildning på Högskola/Universitet under minst 10 veckor. Vi ser gärna att du studerar till personalvetare, beteendevetare eller något inom försäljning men det viktigaste är att du är redo att ta dig an nya utmaningar och utvecklas tillsammans med oss!

Vidare ser vi att du som person är social, prestigelös och tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från lågt till högt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarsfull i ditt eget arbete. Att du är en tävlingsfokuserad person som tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco!

Notera gärna i din ansökan vilka veckor du önskar ha praktik.

Vi ser framemot din ansökan!

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Praktik, Praktikant, LIA, Personal, Beteendevetare, Ekonomi, Försäljning, B2B, Account manager, Adecco, Globalt, Bemanning, Rekrytering, Malmö, Skåne

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons