Jobbsafari är en del avschibsted logo

Power BI konsulter / Data analytiker

Greenstep · Stockholm

·

Ansök senast 9 maj (1 dag kvar)

Nu söker vi efter skickliga Power BI-konsulter / Data analytiker till vårt växande team i Greenstep Sverige för att bygga upp den lokala verksamheten, allt eftersom efterfrågan på våra tjänster ökat!

Som Power BI-konsult / Data analytiker kommer du att arbeta för ett flertal företag samt i olika projektbaserade arbeten. Du kommer arbeta som en del av vårt Business Intelligence team med intressanta och mångsidiga datadrivna kundprojekt. Vi ligger redan i framkant vad gäller Power BI i Norden, men vill fortsätta utvecklingen då våra kunder har stora förväntningar på affärskritisk data i realtid! Vi vill att just Du skall komma med på vår spännande resa! Hos oss erbjuder vi ett arbete där du har möjlighet att använda dina styrkor och bredda och utveckla din kompetens förutom i svenska kunduppdrag även på den internationella marknaden. Vi tror på samarbete och vill lyckas som ett team. Därmed finns det +400 kunniga kollegor i Greenstep-familjen som vill hjälpa dig uppnå dina mål!

Vad förväntar vi oss av dig?
  • Du har goda meriter från BI-relaterade kundprojekt, projektledning, konsultverksamhet eller IT
  • Du har tidigare erfarenhet av arbeta med Power BI, erfarenhet av andra BI-plattformar är meriterande
  • Förståelse av moderna moln/on-prem DW & ETL teknologier - databaser, gateways, API:er är till stor fördel i rollen
  • Förståelse och kunskap om ekonomi och ekonomisk rapportering krävs
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom modellering av data kring ekonomiprocesser, men det är inget krav
  • Excel expertis
  • Högskoleutbildning inom Redovisning, Finans, Business Analytics, Industriell ekonomi eller liknande krävs
  • Arbetet förutsätter flytande skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska, kunskaper i finska ses som meriterande
Vi förutsätter att våra blivande BI-konsulter / Data analytiker har energisk inställning till arbetet och goda kommunikationsfärdigheter samt utmärkta kunskaper i teamarbete. Du trivs med att arbeta nära kunden och stöttar ditt team med din positiva "can do - attityd" i att lyckas i kundprojekt. Du vill genuint hjälpa kundföretag att lyckas och du strävar alltid efter att hitta helhetslösningar som ger medvärde för kund. Du vill aktivt utveckla din egen kompetens och utvecklas till en ännu bättre data specialist. Du förstår tillväxtföretagens viktiga roll i ekonomin och vill bidra till deras framgång. Du förstår värdet av att arbeta data-drivet och har ett genuint intresse för Business Intelligence. Framförallt trivs du i arbetsgemenskapen, där du har möjlighet att dela med dig av din kompetens och lära dig mer av andra experter.

Vad erbjuder vi dig?
Förutom mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter samt en trivsam arbetsgemenskap i ett spännande tillväxtföretag, förser vi dig med effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibel arbetstid, möjlighet till att delvis arbeta på distans och goda personalförmåner. Och förstås erbjuder vi ett fantastiskt tillfälle att arbeta tillsammans med de mest kunniga och inspirerande specialisterna och ta del av varierande kunduppdrag. Du har även en spännande möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet genom att bidra till utvecklingen med din kompetens, erfarenheter och idéer.

Varför Greenstep?
Greenstep samarbetar med kunder från en en bredd av branscher, men har en övergripande vision om att följa tillväxtbolag i deras resa mot framgång. Greensteps verksamhet växer mycket i Sverige och består i dagsläget av ett team på över 20 personer och vi söker nu också erfarna Power BI / data analys medarbetare som vill bli en del av vårt fantastiska team. Målsättningen är att fortsätta vår starka tillväxt men med samma kvalité i våra tjänster - något som är vårt signum branschen. Vårt huvudkontor i Sverige är placerat i Norrköping, men vi avser etablera kontor i centrala Stockholm under sommaren, då vår organisation växer snabbt här!

Greenstep grundades år 2010 i Finland och är en expertorganisation med över 400 medarbetare inom redovisning, löneadministration, samt tjänster inom CFO, M&A, Transaction Services, HR och skatte- och affärsjuridik. Detta kombinerar vi med modern teknik och programvara med fokus på automation i ekonomiprocesser uppbackat av state-of-the art BI modeller. Vi utför vårt specialistarbete utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna kunderna med kvalité och anpassat enligt deras behov. Genom att lyssna på våra kunder och vår personal lyckas vi skapa en öppen arbetsmiljö som erbjuder värdefulla lösningar till våra kunder och utvecklar nya processer som gynnar verksamheten.

Greensteps verksamhet i Sverige ger oss ökade möjligheter att samarbeta med våra kunder runt om i Norden. I Finland är vi verksamma på 11 olika orter runtom i landet och Greenstep är även närvarande i Baltikum genom sitt lokala kontor i Tallinn, Estland. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Vi kan komma att begära utdrag ur belastningsregistret från polisen samt skuldfrihetsintyg som inhämtas från kronofogdemyndigheten för personer som rekryteras till oss.

Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!

Skicka gärna din ansökan snarast men senast 9 maj 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför hoppas vi på att få din ansökan redan idag. Mer information om rollen som Power BI Consultant / Data Analytiker hos oss på Greenstep ger Jonathan Teir, jonathan.teir@greenstep.fi eller +358 44 272 3224. Du kan även nå vår HRBP Monica Ollqvist på monica.ollqvist@greenstep.com för ytterligare information om tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Greenstep

Placering

Stockholm