Jobbsafari är en del avschibsted logo

Port- och Dörrtekniker Västerås

KONE AB · Västerås · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Visste du att Portar och Dörrar ger det första intrycket på alla byggnader ? Vi vill nu erbjuda dig som är en duktig Tekniker och som gillar att jobba självständigt ett utvecklande arbete med produkter inom Port och Dörr. Inom vårt distrikt i Västerås.

Du kommer jobba med KONE Modular Based Maintenance™ som är en av grundpelarna inom vår service och underhållsstrategi för att våra kunders portar och automatiska dörrar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass. våra underhållsplaner finns för varje enskild byggnad och utrustning som tar hänsyn till produktens driftmiljö och användning för att förlänga utrustningens livslängd.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med dörrlösningar som är säkra, har goda miljöeffekter och designer för att garantera att persondörrar och industriportar skapar ett smidigt och säkert person- och varuflöde. Som tekniker kommer du att kunna dra stor nytta av om du har en bakgrund inom mekanik, elinstallationer, och att du har färdigheter som problemlösare med förmågan att se sammanhang inom tekniska konstruktioner. Montagearbete förekommer.

Du ska till exempel:
  • Ute på service/ reparationsbesök se möjligheter till förbättringar som är kopplat till produkten
  • Jobba med underhållet inom våra olika produkter och för jobbet måste du vara självgående, ha en mycket god prioriteringsförmåga och kunna fatta snabba operativa beslut om det behövs.
  • Planera och strukturera dina arbetsdagar själv inom ett serviceområde och dagligen utveckla dina färdigheter inom förebyggande underhåll, felsökning
Vi söker dig som har en avslutad teknisk utbildning eller utbildning vi bedömer likvärdig. B körkort är ett krav, och du måste behärska svenska och engelska.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-05-30. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Robert Andersson eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010 – 218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KONE AB

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons