Jobbsafari är en del avschibsted logo

PM Assistant Production Manager

Sofidel Sweden AB · Kinda · Ansök senast 13 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Som PM Assistant Production Manager har du en nyckelroll som support för produktionsoptimering i vår pappersfabrik och i strävan att nå våra produktionsmål. Tillsammans med Produktionschefen svarar du för daglig uppföljning och för driftens planering av stopp och företagets säkerhetsarbete.

Vidare svarar du för uppföljning och förbättringsarbete av process- och maskinutrustning samt för framtagande av köranvisningar och instruktioner/rutiner i pappersfabriken. Du planerar och genomför fullskaleförsök för process- och produktutveckling. Du utreder kvalitetsstörningar och kundklagomål. Som PM Assistant Production Manager har du ett nära samarbete med avdelningar som produktionsplanering, kvalité, produktutveckling och underhållsavdelningen.


Vi söker dig som har gott tekniskt kunnande och god processkännedom i tillverkningsindustri. Vi ser gärna att du är en drivande person som kan jobba självständigt och har lätt att samarbete med andra och en god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.


Anställningsvillkor:

  • Tillträde den 1 september eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
  • Tillsvidareanställning, tjänstemanbefattning, 100 %, dagtid.

Urvalsprocessen kommer att ske fortlöpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så tveka inte att söka redan idag om du är intresserad. Sista ansökningsdatum är den 13 juli 2022.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sofidel Sweden AB

Placering

Kinda

Kontaktperson

Sofidel Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons