Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plattsättare

Sluta Riv i Sverige AB · Helsingborg · Ansök senast 31 jan. (58 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Dellagningsexpert i din ansökan

Sluta Riv söker Plattsättare / Dellagningsexpert


Är du någon som vet om att du lyckas med allting du tar dig för?


Tycker du om att arbeta situations anpassat och är van att ta egna initiativ och verkligen göra allt som står i din makt för att leverera mer än det som förväntas?


Sluta Riv är en branschorganisation som tagit fram regelverk för hur dellagningar ska utföras på ett säkert och hållbart sätt. Vi har ledande rådgivare och konsulter inom läcksökning och delreparationer av rör, tätskikt etc. Vår ambition är alltid att reparera framför att riva. Allt utförs med helt unik teknik och en extremt bred kompetens.


Vi arbetar idag med landets största försäkringsbolag, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Vi blir inkopplade i uppdragen när alla andra kört fast. Vi är väldigt ofta kundens sista utväg för att undvika stora och onödiga kostnader.


Vi behöver förstärka teamet på vår OPS avdelning, vi söker dig som:


- Arbetar eller har arbetet som plattsättare och med tätskikt.


Dina arbetsuppgifter är varierande men främst delreparation av tätskikt & plattsättning, även andra arbetsuppgifter kan förekomma.


Du kommer att utföra delreparationer främst i våtutrymme, där syftet är att rädda konstruktionen för att undvika onödigt rivande.


Du kommer även att fungera som support för våra medlemsföretag där vi är behjälpliga om någon medlem kört fast.


Hos oss kommer du att arbeta självständigt med mycket ansvar för att arbetet som utförts håller den höga standard som vi utlovar våra kunder. Arbetet kräver en god tekniks kompetens och en förmåga att tänka kreativt.


Du kommer att vara en del av ett självsäkert gäng i en växande organisation där gemenskap och samarbete är en stor del av din vardag. Då Sluta Riv arbetar mycket med nya och innovativa produkter kommer du bli utbildad internt. Vidareutbildningen innebär att man blir certifierad OPS-tekniker. Efter certifieringen så bemästrar du dellagning på flera olika plan.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sluta Riv i Sverige AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Sluta Riv i Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Dellagningsexpert i din ansökan

Dela jobbannonsen