Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plattsättare

Probad AB · Årjäng · Ansök senast 9 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Probad tillverkar och levererar prefabricerade badrumkabiner i stålfiberförstärkt betong med fokus på kvalitet, funktionalitet och flexibilitet. Vi erbjuder badrum för alla ändamål som bostäder, hotell, hälsobyggnader (sjukhus och äldreboenden) och studentbostäder. Probad är en del av bano-gruppen som är en ledande aktör inom funktionell badrumsinredning som främst riktar sig till hälsobyggnader, med kontor i Norge, Sverige och Danmark. Vi har många års erfarenhet i branschen och som en ledande aktör inom utveckling vågar vi påstå att "vi kan badrum". Nu söker vi Plattsättare. I rollen som Plattsättare söker vi nu en person med kunskaper i kakel sättning och gärna inom prefabricerade badrumsmoduler. Arbetet består i att förbereda badrumskabinen för kakling och sedan plattsätta, vi har alla storlekar på kakel och olika typ av kakel förekommer på badrummets väggar och golv.

Badrums modulen består av betong segment och toleranser och ett bra hanterande av dem, är nödvändigt

Hantverksmässigt utfört arbete blir en naturlig del av arbetsvardagen.

Egenkontroll av eget arbete under tidens gång i kabinen är mycket viktigt och att man korrigerar allt eftersom arbete fortlöper.

Plattsättning i hörn och fall problematik i dusch zon, hantera Tandning, höjd skillnader men plattor är några områden som ni är väl bekanta med. Krabilden från våra kunder är mycket krävande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Probad AB

Placering

Årjäng

Kontaktperson

Probad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons