Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plattsättare sökes

Stora Vika EAB · Nynäshamn · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi erbjuder rätt person nya och utmanande arbetsplatser på det nya året.

Lite om oss. Vi är ett litet byggföretag med 4 personer som har arbetat ihop länge. Vi försöker fylla platsen efter en av våra medarbetare som flyttade tillbaks till Åland. Vi har olika specialiteter men vi lär oss hela tiden av varandra och har omväxlande arbetsplatser med bra kunder och beställare.


Vi söker en plattsättare som har erfarenhet av flytspackling, tätskiktning och sättning av keramiska plattor. Du ska premiera kvalitet vid sättning av plattor och inte vara en "stambytes" plattsättare.

Kunskap inom flytspackling är inte ett krav men bra om "du har känt på det".


Du som söker ska ha kommit till en punkt när du känner att du måste få mer stimulans i ditt arbete i form av variation och utveckling. Du har bystat och travat plattor, de flesta format känns nu bekväma och du är redo för att lära dig nya arbetsuppgifter inom mer än bara plattsättning.

Din bakgrund är med stor fördel från mindre plattsättningsföretag/byggföretag, har du varit anställd en längre tid hos de ”stora drakarna” inom plattsättning/bygg kommer du med stor sannolikhet inte trivas med den kvalitén du förväntas utföra.

Du ska som person se ditt yrkesval som mer än bara ett arbete. Din kunskap skall vara allmän inom bygg. Det viktiga är att du som person är kreativ, lättlärd och därifrån kunna utveckla ditt arbetssätt. Du ska trivas och vara bekväm med kontakt direkt med beställare.


B körkort är ett krav.

Stora Vika EAB är ett företag med bred kompetens på hög nivå inom byggnation i såväl nyproduktion som ROT. Variationen inom nyproduktion är tex vår eget framtagna stenhus, där vi från projekt till produktion i egen regi utför dessa hus. Vi har också varit med och projekterat och producerat lösvirkeshus i Masonit balksystem. Olika projekt inom ROT har varit stambyten, fuktprojektering och färdigställande av källarmiljöer till bostadsyta. Renovering av våtrum samt vanliga villa/radhusrenoveringar/tillbyggnader. Variationen är stor vilket ställer höga krav och intresse hos dem som arbetar med oss.

Vi ser fram emot just din ansökan och vad du kan göra för att utveckla oss.

Hälsningar

Peter Hjelm

Stora Vika EAB

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stora Vika EAB

Placering

Nynäshamn

Kontaktperson

HB Stora Vika Tb

Dela jobbannonsen

Anmäl annons