Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plåtslagare till Wettergrens tak

Soltech Energy Sweden AB publ · Nyköping · Ansök senast 18 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att höga höjder och fysiskt arbete? Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Wettergrens Tak & Plåtslageri AB växer och vi behöver bli fler drivna plåtslagare!

Som plåtslagare kommer du att arbeta i team. Arbetet är fritt och ställer krav på hög arbetsmoral och kvalitetstänk. Du rör dig ute och uppe på tak dagligen och samarbetar med kunder och kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Nyköping.

Vår verksamhet är baserad i Nyköping, men vi arbetar även i Norrland med större entreprenader. Vi är ett företag som växer fort i en traditionell bransch med siktet inställt på framtiden där vi lägger stor vikt vid de bästa produkterna och trivsel hos våra anställda.

Visst vill du bli en del av Wettergrens tak och Soltechkoncernen!

För passa i rollen som plåtslagare bör du ha tidigare relevant erfarenhet och därmed god kunskap om tak. Du har god fysik och intresse för att arbeta fysiskt ute och uppe på tak varje dag. Som person vill du alltid göra ditt bästa. Du har goda kunskaper i svenska och gillar att prata med kunder. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Wettergrens Tak grundades 1946 och har sedan dess haft en framgångsrik historia. Bolaget är specialiserade inom takentreprenad och utför de flesta typer av arbeten på tak och även solenergianläggningar på tak. Wettergrens Taks kunder utgörs oftast av privatpersoner, bygg- och fastighetsföretag men även av industrier och offentliga aktörer. Vi är en del av Soltech-koncernen och har fokus på tak som håller för framtiden.

Wettergrens Tak är baserade i Nyköping men vi arbetar även i Norrland med större entreprenader. Vi är ett företag som växer fort i en traditionell bransch med siktet inställt på framtiden där vi lägger stor vikt vid de bästa produkterna och trivsel hos våra anställda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Soltech Energy Sweden AB publ

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Soltech Energy Sweden AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons