Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef

Sh bygg · Uppsala · Ansök senast 2 apr. (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Platschef affärsområde bygg

Sh bygg, sten och anläggning har funnits i 100 år och är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag inom bygg och anläggning. Hållbara och långsiktiga beslut gällande ekonomisk lönsamhet och socialt ansvarstagande för medarbetare, samhälle och miljö har alltid varit viktigt för oss. Takten på företagets stadiga tillväxt har aldrig avtagit och vi utvecklar nu verksamheten för att nå mot nästa 100 år. Vi kan erbjuda en mångsidig roll ett attraktivt och stabilt företag.

I rollen som Platschef har du en central roll och ansvarar över projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och ekonomi samt avstämning/uppföljning av projekt. Du kommer att medverka vid planerings-, projekterings- och byggmöten, samt ansvara för tider och resultat i projekten, vilka du rapporterar till Entreprenadchef.

Vidare arbetar du aktivt med att följa kostnadsmål då ständig lönsamhet och kundnöjdhet är av största vikt dels för att hålla kalkylen, dels för att följa kvalitets- och miljömål och gällande regelverk. I våra projekt arbetar du tillsammans med andra engagerade, kunniga och samarbetsvilliga kollegor.

Övergripande ansvarsuppgifter:
  • Leda och coacha dina medarbetare och säkerställa trivsel på arbetsplatsen
  • Planera och leda projekt från start till mål
  • Ansvara för att din organisation når ekonomiska mål och utvecklas i en positiv riktning.
Vem är du?
Som person är du relationsbyggande, affärsmässig och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga samt ett närvarande och tydligt ledarskap. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affärer och ett driv som gör att du når dina mål. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta i alla led. Då det dagliga arbetet innebär kontakt med olika aktörer förutsätter vi att du är en person som har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer med kunder, underentreprenörer och beställare.

Vad kan du?

I rollen som Platschef är det ett krav att du har god ekonomisk kunskap och förståelse. Vidare ska du ha tekniskt yrkeskunnande och god erfarenhet ifrån byggbranschen.

Vi vill även att du uppfyller nedanstående krav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom bygg
  • Utbildning i Entreprenadjuridik
  • Dokumenterad erfarenhet gällande styrning av byggproduktion
Tjänsten passar dig som har mångårig erfarenhet ifrån byggbranschen som Platschef, känner dig trygg i din yrkesroll och har goda kunskaper inom ledarskap och arbetsmiljö.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans där du kan vara med och påverka. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas självklart av våra kollektivavtalade försäkringar, pension, förmåner och friskvårdsavtal.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om oss
Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara - inåt och utåt. Sh bygg, sten och anläggning ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vårt mål är att vara det mest attraktiva entreprenadföretaget - för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i.

För mer information välkomnar vi dig till https://www.shbygg.se/

Välkommen till Sh bygg - Vi tar ansvar

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sh bygg

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Jonas Säfström

0723823189

Dela jobbannonsen