Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef

Peab Asfalt AB · Västerås · Ansök senast 29 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Platschef hos Peab Asfalt i Västmanland.

Om tjänsten

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt inom asfaltläggning. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Västmanland med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vem är du?

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har erfarenhet från liknande roller samt intresse för och kunskap om asfaltläggning. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort.

Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 29/1-2021, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Johan Rylander på tel: 073-384 70 64.

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalt försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab Asfalt AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Johan Rylander, Arbetschef Örebro

0733-84 70 64

Dela jobbannonsen

Anmäl annons