Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef

Viggbyholms Stationskafé HB · Täby · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser i bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop, hjälper varandra för att lyckas nå våra mål.

För att passa hos oss ska du vilja satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jobbar och ha rätt värderingar och arbetsmoral. Att ha tidigare erfarenhet inom restaurang- eller hotellsektorn är det en meriterande, liksom stresstålighet och kommunikationsförmåga.

Nu letar vi efter en PLATSCHEF till våra två arbetsställen.

Du kommer att se till att allt i våra verksamheter fungerar utmärkt. Arbetsuppgifter som ingår är personalansvar såsom att anställa personal och utbilda dem så att de fungerar perfekt i vår verksamhet. Dessutom kommer du arbeta där det behövs såsom i köket, ute i serveringen, städa, se till att alla i personalen har ett trevligt kundbemötande. Du ska också kunna hantera klagomål samt rapportera till kökschef

Vi ser gärna att du har fyllt 30 år och har ett par års erfarenhet inom branschen (kock och/eller kondotoriutbildning)





Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viggbyholms Stationskafé HB

Placering

Täby

Kontaktperson

Viggbyholms Stationskafé HB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons