Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef

Roslagsvatten · Knivsta · Ansök senast 21 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Avdelningen Produktion Anläggning har genomgått en omorganisation och vi söker nu efter en platschef till området Vallentuna/Knivsta med placering på Knivsta reningsverk. Vi söker efter dig som drivs av utveckling och som vill få chansen att självständigt ansvara för våra anläggningar som finns i området. Tycker du detta låter som något för dig? Fortsätt då att läsa vidare!

Rollen

I rollen som platschef ingår ansvaret för anläggningarnas drift och underhåll, både ekonomiskt och hållbart, samt att säkerställa att tillsynsmyndigheternas krav uppfylls. Som platschef har du också ett personalansvar om sex stycken drift/-underhållstekniker, en driftingenjör samt två elektriker. Du säkerställer att våra medarbetare har rätt teknisk kompetens för att möta morgondagens tekniska utveckling samtidigt som du arbetar proaktivt och processbaserat för att uppnå bästa resultat.

Som platschef driver du, tillsammans med ditt team, utvecklingen i samklang med Roslagsvatten 2.0. Detta innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid – allt för att möta morgondagens behov.

Några av de övriga uppgifterna:

  • Identifiera, genomföra och följa upp investeringar inom ansvarsområdet
  • Tekniskt beställaransvar vid upphandlingar vid ombyggnationer av anläggningar
  • Rapportera samt göra orsaksanalys vid driftstörningar
  • Kontrollera VA-utbyggnad och godkänna anläggningar inför övertagande
  • Kontinuerligt följa upp och etablera serviceavtal på teknisk utrustning hos aktuella anläggningar

Vi erbjuder dig en varierande och spännande roll i ett framåtsträvande företag i utveckling. Du får möjlighet att ta stort eget ansvar för ditt arbete och din personal. Som platschef för Vallentuna/Knivsta kommer du även vara med och kunna påverka utvecklingen framåt. Hos oss får du dessutom bidra till att skapa en hållbar och sund samhällstuveckling.

Den vi söker

Du har en relevant högskoleutbildning eller förvärvad kunskap genom flerårig erfarenhet från liknande roll. Flerårigerfarenhet från drift- och underhållsarbete samt erfarenhet av personalledning är ett krav. Dessutom har du goda kunskaper i Microsoft Office samt B-körkort. Har du dessutom erfarenhet från VA eller förändringsarbete är det meriterande.

Som chef har du modet att visa vägen när det behövs och förmågan att engagera ditt team att ständigt utveckla verksamheten. Du coachar när det behövs och är van att bygga relationer genom ditt tydliga ledarskap- både gentemot interna och externa intressenter såsom kunder och leverantörer.

Ansökan

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-partner Sandra Mathisen på

sandra.mathisen@roslagsvatten.se eller 08-598 428 12.

För frågor om tjänsten finns Christian Wahlqvist, chef Produktion anläggning, tillgänglig på Christian.Wahlqvist@Roslagsvatten.se eller 08-580 209 61.

För fackliga frågor kontakta:

Vision: Patric Federley, telefonnummer

08-540 835 25, e-post patric@roslagsvatten.se

Saco: Carina Asp, telefonnummer

08-540 835 07, e-post carina.asp@roslagsvatten.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 21 februari 2021. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så välkommen att skicka din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Roslagsvatten

Roslagsvatten arbetar fokuserat med att utveckla verksamheten för att säkerställa att kommuninvånarna får den bästa vatten-och avfallsservicen och i förlängningen, möjliggöra hållbara samhällen.

Vi befinner oss i början av en spännande resa, våra kommuner växer och utvecklas. Och det vill vi göra med dem.

Vi kallar vår resa för Roslagsvatten 2.0 vilket innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid – allt för att möta morgondagens behov. Det innebär också att vi har högt ställda mål för företaget, där vi strävar efter att vara Topp 5 i landet om 5 år. För att nå dit stärker vi upp vår organisation med kollegor som precis som vi vill arbeta proaktivt, resultatinriktat och hållbart och vara en del av samhällsnyttan. Visst vill du vara med på vår resa!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Roslagsvatten

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons