Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef

VSM ENTREPRENAD AB · Göteborg · Ansök senast 24 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Platschef, Västlänken

VSM Entreprenad är en av Sveriges ledande maskinentreprenörer och är en del av Bellman Group. VSM är i en spännande fas med att etablera sig också på Västkusten med Västlänken som de centrala projekten. Vi har ett spännande år framför oss och hoppas med detta på att komplettera vårt gäng i Väst med en platschef.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som platschef kommer du att leda verksamheten och dina medarbetare mot uppsatta affärsmål med nöjda kunder och lönsamma projekt. Du rapporterar till AO-chefen som är ytterst ansvarig för enhetens resultat. Som platschef driver du produktionsmässigt ett eller fler projekt on-site.

I rollen ingår att:

· Leda och fördela arbete och projekt inom ramen för din grupp.

· Se till att projekten bedrivs säkert och enligt uppsatta tidsramar och med hög kvalitet.

· Aktivt arbeta för att skapa ett attraktivt arbetsklimat för medarbetarna och en kultur som går hand i hand med företagets värderingar och framtidsvisioner om modernt ledarskap.


KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Erfarenhet, utbildning och person:

För att lyckas i rollen som platschef på VSM ser vi att du har arbetat minst fem år i entreprenadbranschen och haft ett ekonomiskt och arbetsledande ansvar. Du är van att leda andra i en projektbaserad verksamhet och tycker om att driva förändringar. Du trivs med att vara spindeln i nätet och trivs med att ta kontakt med både nya och befintliga kunder. Vi ser helst att du har en högskoleutbildning eller att du genom arbete skaffat dig motsvarande arbetslivserfarenhet. Utbildning inom ledarskap är meriterande såväl som erfarenhet av att driva entreprenadprojekt. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv grundinställning, ser möjligheter i varje möte och är kreativ. Du drivs av människor och affärer samt av att arbeta i en entreprenörsdriven organisation där varje individ har en nyckelposition i laget. Körkort med minst B-behörighet är ett krav.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VSM ENTREPRENAD AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Vsm Entreprenad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons