Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef Vägunderhåll

Gröna Roslagen Drift & Underhåll · Norrtälje · Ansök senast 12 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

DITT NYA ARBETE
Nu söker vi en platschef som kommer att ansvara för projekt inom vägunderhåll, primärt med Trafikverket som kund. Du kommer leda och utveckla verksamhetens affärer och medarbetare. I rollen som platschef har du tydligt ansvar för personal, såväl egna som UE, samt resultat och kunder. Du ansvarar för att produktionen drivs med lönsamhet, kvalité och nöjda kunder. Tillsammans med dina medarbetare planerar du verksamheten på ett optimalt sätt.

Du kommer att vara placerad i Norrtälje. Du rapporterar direkt till VD.

Gröna Roslagen jobbar med allt inom utemiljö. Idag är våra största kunder Norrtälje kommun och Trafikverket, men vi jobbar även med exv. fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi siktar på expansion och jobbar aktivt med att hitta nya affärsmöjligheter.

Gröna Roslagen är ett av många dotterbolag i Green koncernen.

Vem är du
Du har minst 5 års erfarenhet av en ledande roll inom vägunderhåll, exv. som platschef, med goda referenser.

Du har god datorvana, körkort samt talar svenska, flytande i tal och skrift.

Som person är du driven, engagerad samt skapar engagemang och delaktighet i ditt team. Du är affärsmässig och har stort kundfokus. Du har förmåga att inspirera och leda andra. Du säkerställer att verksamheten är välplanerad och har god kontroll på såväl produktion som dokumentation och ekonomi. Du har hög integritet.

Din lyhördhet och arbetsglädje är högt värderad och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och givande samarbeten. Du är ansvarstagande, har lätt att prioritera och har en känsla för att se helheten. Du drivs av att arbeta effektivt och driver gärna igenom förbättringar på arbetsplatsen. Vidare är du en utåtriktad och anpassningsbar person som trivs att jobba i team och arbeta för att få alla att dra åt samma håll.

Kontakt och ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Ann-Marie D'Amico, VD, tel: 072-179 87 29 alternativt Henrik Eklöf, Tf Platschef Vägunderhåll, 073-069 85 17. Ansökan skickas senast 2022.05.29. Intervjuer hålls löpande och anställning kan ske före sista ansökningsdatum.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gröna Roslagen Drift & Underhåll

Placering

Norrtälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons