Platschef till Swoosh, Gävle

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering · Gävle

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

- du utvecklar affären och medarbetarna genom engagemang

Swoosh - är ett modernt miljötekniskt företag som nu kommer att etablera sig i Gävle. Genom deras kundnära arbetssätt och tekniska kapacitet vill de utveckla verksamheten och därigenom hjälpa fler stora som små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

VD och grundare Mikael Gruffman: "- Viktigt att vi är ödmjuka inför kundernas önskemål, att vi håller snyggt omkring oss, trots att uppdragen ofta handlar om smutsig hantering, att vi har förmåga att lyssna och sedan med engagemang leverera kvalité som blir en positiv vändning för en person eller ett företag som har befunnit sig i en tuff situation. Det är grunden till vår framgång!"

Ditt uppdrag

Som Platschef hos Swoosh är du en nyckelperson med ansvar för hela verksamheten, vilket innebär ansvar för personal, ekonomi, kvalitét och arbetsmiljö. Du har förmågan att överblicka helheten och ligger steget före i din planering genom ett strukturerat arbetssätt. Det är bra om du varit verksam, och arbetat inom industriområdet men det är viktigare är att du är rätt person för uppdraget och att du har goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera.

Du bygger långsiktiga affärsrelationer med kunderna samt leder och planerar arbetet/uppdragen från start till mål. Vi tror att du redan idag har ett relevant kontaktnät i Gävle/Sandviken-området och du tycker om att lära känna och hjälpa nya människor.

Du arbetsleder ett befintligt team av ca 15 kompetenta medarbetare med expertkompetens inom vårt tjänsteutbud. Förutom ett omväxlande arbete och spännande utvecklingsprojekt erbjuder vi dig en engagerad ledning som vill se trivsamma arbetsplatser och engagerade team. Du får bra stöd av kompetenta kollegor och samtidigt möjlighet att utvecklas med stort eget ansvar. Du rapporterar till regionchef.

Vem är du?

Som person är du kreativ, initiativtagande och lojal och ett personligt engagemang som smittar av sig på kunder och medarbetare. Då det dagliga arbetet innebär mycket samverkan med olika människor har du en hög social kompetens och lätt för att både leda och samarbeta. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad.
Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta i ledande befattning, gärna inom tjänstesektorn och/eller industrisektorn.

Du har gärna en relevant utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Välkommen till en spännande utvecklingsresa som säger Swoosh!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering

Placering

Gävle

Kontaktperson

Torgny Balkefors

0733434769