Platschef till Stellas Lekland i Uddevalla

Uddevalla Lekland AB · Uddevalla

·

Ansök senast 17 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ambitioner att driva och leda en verksamhet? Är du målinriktad, självgående, full av energi och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna så kanske det är dig vi söker.


Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept

- Utbilda och utveckla företagets personal

- Driva den dagliga verksamheten, Städ, Service, kassa.

- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö

- Inköp och inventeringar

- Driva och utveckla service & merförsäljning

- Tillaga och servera maträtter samt bakning.

- Anordna kalas


Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett intresse att driva och utveckla vår verksamhet. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!


Övrigt om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85% med möjlighet till 100%. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal. Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer ske löpande så sök tjänsten snarast.


Stellas Lekland finns i Skövde och i Uddevalla. Vår anläggning i Uddevalla öppnades 2014. När vi startade 2011 i Skövde var tanken att skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när det visar sig att barnen rör sig för lite idag. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Uddevalla Lekland AB

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Uddevalla Lekland AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Platschef i din ansökan