Platschef till Renta // Helsingborg Norra

Oddwork · Helsingborg

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. Fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas under samma flagg. 40 depåer som tror på samma sak: Vi bryr oss! Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. (Vill) du med?


Som Platschef
Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället förädla och vara det interna maskineriets olja i vårt sjumannalag på depån i norra Helsingborg. Din roll stavas Platschef, men beskrivs med närmare eftertanke mer som en inspiratör, pålitlig ledare och lagspelare. Tiden går fort och pensionen väntar bortom hösten för vår nuvarande Platschef Roy. Det är helt enkelt dags för en ny person att ta över ratten och driva depån mot nya mål för egen maskin. Och vem är den här personen, tänker vi? Jag! Säger du med din tydliga stämma. Här kommer du ha hand om allt som har ordet ansvar i sig: personalansvar, driftansvar och resultatansvar. Välkommen till en bred roll där vår nuvarande verktygslåda innehåller medel som du, med egna händer, kan bygga nya möjligheter av. Vi vill framåt och uppåt!

Vi söker dig som...
... är för ändring. Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande ådra för att både bygga och coacha spelarna. För du vet att det är just människorna i laget som leder till framgång. Ditt sinne är lika öppet som havet norr om Helsingör och att bara gå på upptrampade stigar passar inte dig - du hittar hellre nya. Vi är ett gäng som värnar om stor individuell frihet, det lokala engagemanget och styrkan i att vara förenade tillsammans. Plocka fram din vinnarskalle, anpassningsbara förmåga och din tydliga stämma så åker vi!

Våra fyra önskemål till dig:
  • Du vet hur man tar människor (läs: personalansvar sedan tidigare)
  • Skulle kalla dig lite av en lokal kändis i kuststaden Helsingborg
  • Får gärna komma från branschen
  • Körkortet är lika självklart som ditt skinande leende
Varför Renta?
Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm - att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 40 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare - då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut - igen.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Helsingborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-12-12

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835