Platschef till Euromasters verkstad i Härnösand!

Euromaster AB · Härnösand

·

Ansök senast 17 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Platschef till Euromasters verkstad i Härnösand!

Är du en driftig ledare som gillar att engagera och vinna som ett team? Välkommen till oss på Euromaster! Vi erbjuder ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja där du kan bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Om jobbet:

På verkstaden i Härnösand arbetar ett sammansvetsat team inklusive Platschefen, med att serva våra kunder med bilservice samt däckservice för alla typer av fordon. Som platschef kommer du vara ansvarig för driften av den dagliga verksamheten med direktrapportering till Regionchef Norr. I din roll som Platschef befinner du dig i verksamheten, trivs med att ta emot våra kunder och strävar efter att ge dom marknadens bästa service.


Ditt uppdrag som Platschef blir att:

  • Leda och utveckla verkstaden och säkerställa att vi når våra mål
  • Säkerställa att verkstaden drivs på ett effektivt, säkert och lönsamt sätt
  • Driva projekt och ditt team framåt för att leverera bästa möjliga lösning till kunden

Vi söker dig som brinner för service och trivs med att leda andra. Du är trygg i din person och har en framtoning som främjar samarbete och laganda. Erfarenhet från bil- eftermarknaden är meriterande men inget krav. Du är bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga relationer. Office-paketet bör du behärska och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

· En nyckelposition med möjlighet att bidra med dina erfarenheter i ett väletablerat företag där vi tillsammans bygger framgång.

· En konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner (vi har kollektivavtal)

· Ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling

· Utbildning i ledarskap

· En arbetsmiljö där vi alltid sätter våra medarbetare och kundens säkerhet främst

Välkommen med din ansökan senast den 2020-12-06 men vänta inte med att söka, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Lundqvist Regionchef, daniel.lundqvist@euromaster.com, eller telefon: 0708829068.

Om Euromaster

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euromaster AB

Placering

Härnösand

Kontaktperson

Euromaster AB