Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef till byggentreprenadföretag sökes

Platschef till byggentreprenadföretag sökes

Säve Byggnads AB · Göteborg · Ansök senast 21 aug. (49 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede fram till överlämnande tillsammans med projektchef. Du har en nyckelroll där du självständigt leder flera olika projekt parallellt.

Några av arbetsuppgifterna som ingår i rollen är att du ska planera och fördela arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer, följa upp framtagen kalkyl, sammanställa egenkontroller, beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/ beskrivningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som platschef med liknande arbetsuppgifter. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör eller ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga
egenskaper och ser gärna att du är självständig, drivande, noggrann, lojal, positiv och har lätt för att skapa goda relationer med både kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som värnar om sina anställda. Det finns goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Vi tillämpar provanställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Säve Byggnads AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Linda Persson

linda@savebygg.se031-7441980

Dela jobbannonsen