Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef ställning

Highcon AB · · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi levererar byggnadsställningar och väderskydd till kunder inom bygg och industrisektorn från Västernorrland till Norrbotten.


Bakgrund


Vi söker dig som har erfarenhet som platschef inom byggnadsställningar. Du har akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du dessutom tidigare erfarenhet av större ställningsprojekt ser vi det som en merit. Körkort B är ett krav samt att du kan kommunicera på svenska, både i tal och i skrift.


Personliga egenskaper


Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Highcon AB är ett företag som växer starkt, och vi söker nu en Platschef till våra projekt.


Arbetsuppgifter


Som Platschef fördelar och styr du arbetet inom projektet . Som platschef på Highcon AB har du en aktiv kundkontakt med ett affärsorienterat synsätt. Bygga långsiktiga relationer och vård av kund är ett signum. Din roll innefattar även att självständigt på egen hand räkna på nya spännande projekt. Företagets arbetsspråk är svenska och engelska.


Arbetsmiljö


En god och säker arbetsmiljö är en viktig strategisk fråga för Highcon AB. Målsättningen med Highcon AB:s arbetsmiljöarbete är att skapa en fysiskt, psykiskt och socialt sund och utvecklande arbetsplats för alla medarbetare, där risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa förebyggs.


Vi på Highcon eftersträvar mångfald och värdesätter kvaliteter som kan tillföra vår verksamhet genom en jämn könsfördelning och med olika etnisk bakgrund.


Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan CV, Personligt brev.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail på vakanser@highcon.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Highcon AB

Kontaktperson

Highcon AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons