Platschef Specialteknik

Peab Grundläggning AB · Helsingborg

·

Ansök senast 30 nov. (33 dagar kvar)

Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Exempel på projekt kan vara grunden för broar, hus, hamnar och spår. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Helsingborg stärka upp med en driven platschef i ett nystartat AC-område inom specialtekniker som exempelvis består av stabilisering och in situ-sanering.

I rollen som platschef leder du ett erfaret team av tjänstemän och yrkesarbetare. Du ansvarar för dina projekt i sin helhet vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet, ett gott affärsmannaskap så projekten blir lönsamma samt har nöjda beställare som får den kvalité de efterfrågat. Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet i din grupp och drivas av att hela tiden utveckla din personal. Du rapporterar direkt till arbetschefen som finns på samma kontor.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och även övernatta på annat ort någon eller några gånger per månad.

Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser.

Du kan idag vara entreprenadingenjör eller platschef, kanske byggingenjörsutbildad eller fått motsvarande kunskaper och erfarenheter på annat sätt. Vi tror du har minst fem års erfarenhet i branschen samt arbetat med byggjuridik, ekonomi innefattande prognoser samt är bekväm i rollen som förhandlare med beställarens representant. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Vi erbjuder relevanta anställningsförmåner för branschen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab Grundläggning AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Martin Jönsson, Arbetschef

0725333084