Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef Nyproduktion Bygg Sundsvall Centralt

Platschef Nyproduktion Bygg Sundsvall Centralt

Grännäs Trähus AB · Sundsvall · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

NU SÖKER VI EN PLATSCHEF TILL SUNDSVALL
#jobbjustnu

VI ERBJUDER
En självständig platschefsroll inom modernt industriellt byggande med placeringsort Sundsvall. Grännäs Trähus och K2A producerar svanen-märkta lägenheter för egen förvaltning och har uppdrag många år framöver. Du kommer till en organisation med korta beslutsvägar där långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt värdesätts.
   
OM TJÄNSTEN
På byggplatsen Förrådet skall ca 300 hyresrättslägenheter inom gångavstånd från universitetet färdigställas. Grännäs Trähus och K2A har pågående och planerade projekt över hela landet.

Som platschef är du övergripande ansvarig för byggplatsen. 
Du tar ansvar för byggplatsens budget och ekonomi. 
Du ser till att tidsplanen hålls och att arbetet genomförs efter givna riktlinjer och med god kvalitet. 
Du upphandlar, instruerar och följer upp olika underleverantörer såsom, el, måleri, plåt, ventilation, snickeri. Du kommer att rapportera till en projektchef. 

Detta är en fast heltidstjänst. Vi föredrar närvaro på byggplatsen 5 dagar i veckan men andra upplägg kan diskuteras beroende på bostadsort.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet som byggplatschef 
Du behärskar och känner dig trygg med rollens ansvarsområden 
Du tar ansvar för och håller tidsplaner och levererar på budget
Du upphandlar och är en tydlig ledare för underentreprenörer
Du har relevant byggnadsutbildning och god förståelse för byggprocessens olika faser.

Vi söker dig som är positiv med ett gott självförtroende och en ödmjuk inställning som bidrar till god stämning i hela projektorganisationen. 

Vi vill att du är en duktig kommunikatör som är väl förtrogen med att samarbeta och leda underentreprenörer. 

ANSÖKAN
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Peter Zethraeus, 0733-103608 eller peter.zethraeus@isakssonrekrytering.se
Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail.

OM ISAKSSON REKRYTERING
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.


OM GRÄNNÄS TRÄHUS OCH K2A
Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Bostäderna tillverkas i moduler i två egna fabriker; en i Gävle och en i Valdemarsvik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter. Grännäs Trähus är huvudleverantör av lägenheter till K2A – ett snabbt växande grönt och hållbart fastighetsbolag med bostäder och projekt på flera orter i Sverige. 
Grännäs Trähus växer - kunderna gör aktiva val och efterfrågar hållbart producerade bostäder. Grännäs Trähus producerar Svanen-märkta lägenheter i trä och har nu uppdrag många år framöver.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grännäs Trähus AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons