Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef - Kronoberg

Connect Bus Sverige · Växjö · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss i fjol.

Totalt är vi nu cirka 3 700 medarbetare och vi förfogar över 2 700 fordon och bedriver vår verksamhet på 64 depåer. Vi är den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vi har ett mycket erfaret team och en mängd kompetenta medarbetare i hela vår verksamhet.

Din uppgift

Rollen som Platschef innebär ett direkt personalansvar att leda, utveckla och följa upp egen förarpersonal. Du kommer bland annat att ha ett delegerat arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar samt kontinuerligt genomföra arbetsplatsmöten och medarbetarsamtal. I din ledarroll och i våra HR-processer kommer du att utgå ifrån företagets värderingar för att säkerställa att medarbetare är motiverade och engagerade så att förarna levererar god service till våra resenärer och att platskontoret uppnår budgeterat resultat.

Ditt förhållningssätt kommer att utgå ifrån att aktivt stödja och ge support till förare med stort fokus på värderingar, kvalitet och kundservice. Du kommer i stor omfattning att möta och följa upp dina medarbetare i deras arbetsmiljö. Arbetet kan innebära oregelbunden arbetstid då vi har personal olika tider på dygnet.

Rollen som Platschef innebär att du har ett direkt ansvar (skiftansvarig) för att beställd produktion utförs med högsta effektivitet och kvalité. Du rapporterar till Trafikområdeschefen.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Platschef till vår trafik i Kronoberg som startar 1 december 2023. Som Platschef kommer du att vara ansvarig för avdelningens verksamhet, dess resultat & planering samt ha personalansvar. Du kommer att vara direkt underställd vår Trafikområdeschef Kennert Ebertsson.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga i kombination med en hög servicekänsla. Du har erfarenhet av att leda och motivera personal samt erfarenhet av förbättrings- och målstyrningsarbete. Du skall vara känd för att ha lätt att samarbeta. Det är viktigt med starkt eget driv samtidigt som du inser vikten av att arbeta i team för att nå resultat. Du är en kommunikativ, närvarande och synlig ledare. Som person har du stark ansvarskänsla och drivs av att skapa resultat genom delaktighet. Meriterande är arbete i ledande befattning.

Din bakgrund

Du har minst gymnasieutbildning, dokumenterad erfarenhet av personalansvar och arbetsledning, gärna inom persontrafiksbranschen, samt goda kunskaper i ekonomi och Officepaketet. Du behärskar svenska väl i båda tal och skrift och har körkort med behörighet lägst B, dock meriterande om du har D körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning efter provanställning

Omfattning: Heltid, enligt överenskommelse

Ansökningsperiod

Skicka in din ansökan senast den 30 april, 2023. Vi kommer att behandla inkomna ansökningar efter hand, du behöver inte vänta till sista ansökningsdag.

Ansökan via mail/kontaktperson

Nellie.gustavsson@connectbus.se, bifoga CV och personligt brev.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Connect Bus Sverige

Placering

Växjö

Kontaktperson

Connect Bus Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons