Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef för Byggserviceavdelning

Pålssons Bygg i Huskvarna AB · Jönköping · Ansök senast 7 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ansvarsområden

Som platschef med fokus på byggservice är du en nyckelperson för oss, med totalansvar för byggprojektets genomförande. Byggservice är varierande med allt från mindre renoveringar till större industrianpassningar.

Med en växande byggserviceavdelning har vi nu ett behov av en platschef som bidrar till en fortsätt utveckling.

Din huvuduppgift blir att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Tjänsten omfattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi vill att du har flera års erfarenhet av ledande befattning inom byggproduktion. Du har byggteknisk bakgrund genom relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet.

Som platschef har du förmågan att överblicka helheten och ligga steget före. Du kan fatta beslut och trivs som ledare. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten. Som person har du förmågan att engagera och motivera dina medarbetare, du kommunicerar och samverkar väl med många olika människor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Ansök snarast. Vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Pålssons Byggs verksamhet startade i mitten av 70-talet. Sedan dess har vi vuxit stadigt. Idag är vi ett sammansvetsat team ca 30 medarbetare som tillsammans verkar inom tre olika områden. Egen projektutveckling, Entreprenad och Byggservice. Vi arbetar främst inom Jönköpingsregionen. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och behöver därför förstärkning. Är du rätt person?

På meritlistan har vi bland annat flera stadsbyggnadspriser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pålssons Bygg i Huskvarna AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Pålssons Bygg i Huskvarna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons