Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef Din Bil - Hudiksvall/Bollnäs

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering · Hudiksvall · Ansök senast 31 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

- en affärsdriven och kommunikativ ledare som visar vägen mot morgondagens kundorienterade mobilitet

Din Bil Sverige, som vid årskiftet förvärvade Bilmetro, utvecklar nu organisationen med fyra nya platschefer inom Gävleborg - Dalarna. Visionen är att vara ledande inom kundorienterad mobilitet genom att vara den mest effektiva varumärkesbyggaren, tillhandahålla digitala lösningar i framkant, leverera den bästa kundupplevelsen samt att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och uppdragsgivare i branschen. Driv, Integritet och Hållbarhet utgör bolagets värdeord som förväntas genomsyra vardagen internt som externt.

Rollen omfattar helhetsansvar för anläggningarna i Hudiksvall och Bollnäs som omsätter nästan 500 miljoner och harca 70 medarbetare inom försäljning och servicemarknad. I rollen som platschef får du helhetsansvar för att driva och utveckla den lokala affären och möjliggöra hållbar och lönsam tillväxt. Du har budget och resultatansvaret för anläggningarna i Hudiksvall och Bollnäs som representerar Volkswagen, Volkswagen Transporter, Skoda och Audi.

Utveckling av chefer och medarbetare samt ansvar för miljö, arbetsmiljöfrågor ingår i tjänsten, likväl som att kontinuerligt följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. Tillsammans med avdelningscheferna för försäljnings- och serviceavdelningen sätter du upp mål och utarbetar strategier och handlingsplaner. Du stöttar organisationen i olika aktiviteter och ser till att medarbetarna har optimala förutsättningar för prestation. Som platschef blir du även regional märkeschef för ett av bolagets varumärken.

Du rapporterar till Regiondirektör och kommer att ingå i regionala ledningsgruppen tillsammans med fyra platschefskollegor samt HR och ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet med verksamhetsansvar och förmåga att leda genom andra chefer. Du har erfarenhet från relevant roll med fokus på affärsutveckling av service och tjänster i hög förändringstakt. Din Bil tror starkt på mångfald och söker dig som kompletterar ledningen med erfarenhet och bakgrund som gör gruppen starkare tillsammans.

Som person är du inkluderande, lyhörd och driven. Att skapa hållbara relationer och nätverk faller sig naturligt för dig. Du förstår vikten av att vara en förebild i alla situationer och du arbetar aktivt för ett hållbart och närvarande ledarskap. Som ledare är du tydlig samt prestigelös och du besitter förmågan att coacha och stötta medarbetare. Med god analytisk förmåga och genom att involvera andra fattar du affärsmässiga beslut.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du är en god användare av Officepaketet och har lätt att formulera dig, såväl i tal som i skrift, både på svenska och på engelska.

Ansök omgående
, urval och intervjuer kan ske löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Ylva Ponsiluoma

0733434026

Dela jobbannonsen

Anmäl annons