Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plåt/Karosseritekniker/Mekaniker till vårt team

Plåt/Karosseritekniker/Mekaniker till vårt team

Börjessons · Alingsås · Ansök senast 2 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.
Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Arbetsuppgifterna består av att utföra fackmannamässiga skadereparationer, felsökning på Volkswagen/Audi/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar. Vi är certifierad skadespecialist vilket innebär att vi alla arbetar på ett spårbart sätt i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta: Peter Taari 0322-65 35 43 eller maila på peter.taari@borjessonsbil.se eller Patricia Meijer 0322-789 33 eller maila på patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2021-05-31, intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Börjessons

Placering

Alingsås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons