Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plåt/Karosseritekniker till Ängelholm

Plåt/Karosseritekniker till Ängelholm

Börjessons · Ängelholm · Ansök senast 30 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår plåt- och skadeverkstad är en av sex auktoriserade verkstäder för aluminium i Sverige. Vilket betyder att vi har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi tar exempelvis hand om Audi TT, Audi R8 och Audi A8. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka team.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att hantera våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Rollen innebär alla förekommande moment inom skadereparationen och även ett tätt samarbete med övriga medarbetare varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt. Som karosstekniker kommer du att utföra fackmannamässiga reparationer så att kunden blir nöjd. Hantera arbetsorder enligt standards och rutiner.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas är du strukturerad, noggrann och tar ansvar för din uppgift på ett effektivt sätt. Du är positiv och har lätt för att söka lösningar och agerar utifrån gruppens och organisationens bästa.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning karosseriteknik. Har du god vana och certifikat för arbeten med kylanläggning i bil är det en merit. Det är också meriterande om du har jobbat med CABAS.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Peter Sandgren via mail: Peter.Sandgren@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Sista ansökningsdatum är 2022-11-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Börjessons

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons