Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plastreparatörer/Preppare till Förenade Bil Skadecenter i Malmö

Plastreparatörer/Preppare till Förenade Bil Skadecenter i Malmö

Förenade Bil AB i Malmö · Malmö · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Förenade Bil AB är ett av landets äldsta bilföretag och återförsäljare av BMW sedan 1951.

Förenade Bils fortsätter att expandera sin verksamhet och vi anställer ny ytterligare två medarbetare. Vill du göra ett medvetet val att jobba med ett starkt varumärke och ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka någon av de lediga tjänsterna.

Vi söker nu två erfarna preppare/plastreparatörer till Förenade Bil Skadecenter i Malmö. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad.

Vi söker dig som har jobbat många år inom billackering och strävar efter att prestera det bästa och tar egna initiativ och kan jobba i högt tempo.

Kvalifikationer

För tjänsterna söker vi dig med längre erfarenhet av prepp samt plastreparationer. Vi söker dig som kan behärska högt tempo och är engagerad av så väl ditt arbete som viljan till att utvecklas ytterligare inom yrket.

Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobben som preppare/plastreparatör, maila ditt CV samt personliga brev till: Christoffer Hammar, Platschef Förenade Bil Skadecenter;christoffer.hammar@forenadebil.se

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förenade Bil AB i Malmö

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons