Plastal i Simrishamn behöver medarbetare till produktionen!

PLASTAL SVERIGE AB Simrishamn · Simrishamn

·

Ansök senast 22 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du arbetssökande eller söker nya utmaningar? Trivs du med att tillhöra ett team som arbetar efter tydliga målsättningar? Vill du arbeta på ett företag där det finns möjlighet för personlig utveckling?

Då behöver du lämna in din intresseanmälan till Plastal Sverige AB i Simrishamn!

Om Plastal:

Plastal är marknadsledande helhetsleverantör inom tillverkning och utveckling av plastdetaljer till fordonsindustrin. Sedan starten 1934 har man lyckats skaffa sig gedigen spetskompetens inom sina tjänsteområden Design och Utveckling, Produktion & Uppföljning samt Test & Simulering. På Plastal arbetar omkring 1000 medarbetare på de fyra produktionsenheterna i Simrishamn, Arendal, Gent (Belgien) och Raufoss (Norge).

I Simrishamn producerar vi formsprutade plastdetaljer till fordonsindustrin. Huvudprocesserna består av formsprutning, lackering, primning, montering och kvalitetssäkring. Idag har vi 290 duktiga medarbetare anställda och nu behöver produktionen utöka sin arbetsstyrka med ett antal nya medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna i produktionen är varierande beroende på vilken avdelning man arbetar på. De generella arbetsuppgifterna är att utföra arbetet enligt säkerhets-, arbets-, kvalitéts- och förpackningsinstruktioner. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat påhäng, avhäng, avsyning, montering och polering av plastdetaljer.

Till vår produktion tillhör även avdelningen Logistik där utlastning av plastprodukt sker till våra kunder. Arbetsuppgifterna innebär truckkörning, lastning och lossning. För detta krävs att man har truckkort för motvikstruck samt klass B-körkort.

Du som söker:

Vi värnar om våra medarbetares och våra intressenters säkerhet, därför behöver du ha ett stort säkerhetstänk. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och noggrann i dina arbetsuppgifter. Du ska vara flexibel och samarbetsvillig, eftersom vi arbetar i team och över olika produktionsavdelningar.

Det är en fördel om du har industrivana, men eftersom vi värderar din personlighet och din vilja att utvecklas är detta inget krav.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetstid:

Två-skift eller natt.

Anställningsvillkor:

Visstidsanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning.

Heltidsanställning.

Lön enligt avtal.

Din ansökan:

Plastal bjuder in till en rekryteringsdag där du har möjlighet att besöka fabriken och få mer information om företaget. Datum för rekryteringsdagen återkopplas efter att vi har mottagit din intresseanmälan.

Låter detta intressant vänligen lämna din intresseanmälan genom att skicka ditt CV och ditt personliga brev till muardija.mujkovic@plastal.com eller ring till Muradija Mujkovic på 076-8771922.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PLASTAL SVERIGE AB Simrishamn

Placering

Simrishamn

Kontaktperson

Plastal Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens rekryteringsdag i din ansökan