Plantskolearbetare till kund i Sollefteå Kommun

Lernia · Sollefteå

·

Ansök senast 31 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Arbetsuppgifter


Arbetet består till största del av att sortera, gallra och paketera skogsplantor.

Formell kompetens
  • B-körkort och tillgång till bil.
Meriterande
  • Intresse för odling
  • Vana av produktionslinjer
Personliga egenskaper

Du är en social person som gillar att arbeta i grupp och har en god samarbetsförmåga. Du visar engagemang i ditt arbete och är den som gillar att vara aktiv.

Anställningsform/omfattning

Visstidsanställning Från v. 33 med god möjligheter till förlängning - Omfattningens längd kan variera beroende på arbetsbördan på arbetsplatsen.

Vardagar 07.00-16.00

Tillträdesdag

Från v. 33

Information

Både Lernia och vår kund arbetar aktivt för att arbetsplatsen ska ha en mångfald gällande både kön, ålder och annan bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta Thomas Nygren, thomas.nygren@lernia.se.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Sollefteå