Plantagen Värmdö söker Ställföreträdande Butikschef

Plantasjen · Värmdö

·

Ansök senast 5 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion! Kompetensprofil

Vi söker efter dig med längre ledarerfarenhet som Stf Butiskchef och/eller Butikschef. Du har en bakgrund från detaljhandeln och har erfarenhet av arbete i en större butik där högt tempo och kundservice genomsyrar verksamheten. Du har förmågan att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö och du förstår vikten av att teamet fungerar som ett lag. Har du trädgårdskunskaper så ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftligt. För att passa i rollen som stf BC är du utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor. Eftersom vi på Plantagen älskar att göra goda affärer så utgår vi från att du är resultatorienterad och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning.

Arbetsuppgifter

I rollen som ställföreträdande butikschef är du butikschefens högra hand. Ni arbetar tätt tillsammans i den operativa driften men också på en mer strategisk nivå. När butikschefen inte är på plats så är du den som har ansvar för butiken. Du har, tillsammans med övriga medarbetare, huvudfokus på att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Att arbeta aktivt med sälj- och kundupplevelsen, vara rådgivande och vägledande för våra kunder.
  • Bidra till att butiken har en genomgående hög standard samt göra den klar inför kampanjer.
  • Kassaarbete, vattning och skötsel av växter, varupåfyllning samt övriga förekommande arbetsuppgifter i butik.
  • Analys av siffror och statistik för att optimera affären vid varje given tidpunkt.
Vi erbjuder
  • Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja, där din viktigaste uppgift är att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen varje dag.
  • Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.
  • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på en tillsvidareanställning på 38,25 tim/v med tillträde i januari, eventuellt tidigare vid överenskommelse. Vi tillämapr provanställning. Du är placerad i vår fina butik på Värmdö. Arbetet innebär varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Lön enligt kollektivavtal.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte, skicka in din ansökan redan idag!

Frågor angående tjänsten besvaras av Linda Vogel, Butikschef Plantagen Värmdö 070-3900164

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Plantasjen

Placering

Värmdö