Plantagen Linköping söker Jordansvarig säljare

Plantasjen · Linköping

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 2 000 engagerade medarbetare med en passion för växter och mötet med kunden kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar, vilket vi är väldigt stolta över.

Välkommen och dela vår passion! Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls av våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till något alldeles extra.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Nu söker vi dig som har truckkort och som vill arbeta som jordansvarig säljare hos oss

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare arbetar du aktivt med att skapa en utmärkt köpupplevelse för våra kunder.

Som lagermedarbetare är du ansvarig för att butiken hela tiden är välfylld genom att arbeta med varupåfyllning. I arbetet ingår även en hel del truckkörning.

Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Truckkort är ett krav

Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö

Tidigare erfarenhet från detaljhandeln, e-handel- och lager är meriterande
Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss är du en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi erbjuder
Bli en del av ett vinnande team på Nordens största trädgårdskedja

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning på 25 tim/veckan under perioden 1 april - 30 juli. Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Linköping.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med plantor och Plantagen blir bättre med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Plantasjen

Placering

Linköping