Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plant Manager

Clockwork · Borlänge · Ansök senast 25 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
Ruukki Construction är en leverantör av stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. Vi har cirka 1 500 anställda och 11 specialiserade tillverkningsanläggningar. Med vår starka närvaro i 10 Europeiska länder kan vi leverera våra huvudvarumärken Ruukki och Plannja till kunder lokalt. Vår jämförbara nettoförsäljning 2021 var cirka 590 miljoner €. Vi har ett Nordiskt ursprung, är en del av SSAB, med delade värderingar och lång erfarenhet av stål- och byggbranschen. www.ruukki.com

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag med anställda i över 50 länder. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com


Dina arbetsuppgifter
Ruukki Construction, en del av SSAB-koncernen, investerar i produktionen av sandwichpaneler i Borlänge. Den nya produktionslinjen blir den första i Skandinavien att producera PIR-sandwichpaneler som skräddarsys för nordiska kunders behov.

Som Plant Manager har du det övergripande ansvaret att leda och fortsätta utveckla verksamheten i Borlänge och leverera till våra kunder så att överenskomna mål uppfylls och successivt utmanas.
Tillsammans med enhetens medarbetare och Scandinavia Management Team driver du utveckling och ständiga förbättringar inom säkerhet, kvalitet, leverans och effektivitet. Som Plant Manager har du en avgörande roll i att säkerställa verksamhetens resultat och förbereda organisationen så att kompetens och förmåga finns på plats.


Din profil
Vi söker dig som är en trygg och driftig ledare och som driver verksamheten framåt med mod och engagemang. Vi tror att du har:
* Flera års erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin
* Dokumenterad erfarenhet av att leda andra ledare
* Erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete
* Du har en bakgrund inom moderna Operations Management-principer som Lean, Kaizen och Six Sigma

Du föregår med gott exempel och brinner för att se andra växa. Du har en god förmåga att organisera ditt arbete, kommunicera väl på både svenska och engelska.

Vi söker dig som är en utvecklingsorienterad ledare har ett coachande förhållningssätt. Du har en akademisk utbildning med erfarenhet av tjänster som inkluderar ansvar för budget och lönsamhet. Genom ditt ledarskap och god kommunikativa förmåga skapar du tillit och förtroende i din omgivning. Du etablerar och utvecklar relationer genom respekt och samarbete. Det är naturligt för dig att arbeta långsiktigt med tydliga mål som du är bra på att kommunicera för att få engagemang i organisationen. För oss är det viktigt att du har god kunskap om att leda och driva ett systematiskt förbättringsarbete där alla medarbetare är involverade.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande roll i en internationell miljö med möjlighet att utvecklas såväl professionellt som personligt.


Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 26e februari. För ytterligare information om rollen kontakta gärna Rekryteringskonsult Anders Hultgren 0733-512 701 anders.hultgren@clwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons