Jobbsafari är en del avschibsted logo

Planner & Call-Off till Lantmännen Cerealia

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 25 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu finns chansen för dig som är grym på att skapa produktionsplaner och som vill att dina timmar på jobbet ska bidra till en positiv skillnad inom livsmedel. I den här rollen är du en viktig nyckelfunktion med stora möjligheter att vara med och påverka affärsområdets utvecklig. Bli en del av Lantmännen Cerealia, där de tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå visionen att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Lantmännen Cerealias räkning en Planner & Call-Off till affärsområdet för färdigmat med varumärket Gooh! i portföljen. Färdigmatsverksamheten är ett fristående affärsområde inom Lantmännen Cerealia och är på en spännande resa som kännetecknas av hög tillväxt och stora affärsmöjligheter. Organisationen har som huvuduppgift att driva tillväxt och lönsamhet i en kategori som präglas av hög innovationstakt och ökad konkurrens där de nu söker en Planner & Call-Off som vill bidra till verksamhetens fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer ingå i produktionsledningsgruppen och rapportera till produktionschefen.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lantmännen Cerealia. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå minst till slutet av februari. Det finns mycket goda möjligheter till både förlängning via Academic Work och att bli överrekryterad direkt till Lantmännen Cerealia, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll som Planner & Call-Off kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna innebära ansvar för produktionsplanering, avrop och därigenom att säkerställa en kostnadseffektiv produktion och en hög leveranssäkerhet mot kund. Du kommer vara spindeln i nätet med förståelse för hela flödet, från kundbehov till ingående råvaror i produktionen, tillverkningsprocessen och leverans av färdig produkt. Vidare kommer du bland annat arbeta med att:
  • Ansvara för att skapa en produktionsplan som både håller långsiktigt och kortsiktigt
  • Leda planeringsmöten på veckobasis
  • Ansvara för avropade råvaror samt sköta löpande inventeringar
  • Genomföra förbättringsarbete inom det egna arbetsområdet för att skapa en kostnadseffektiv produktion
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom planering och avrop, inköp eller logistik
  • Har minst 2 års erfarenhet av produktionsplanering och avrop sedan tidigare
  • Har god erfarenhet av att arbeta med processförbättringar
  • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har god datavana
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet från att arbeta med färskvaror eller färdigmat
  • Har kunskap inom M3 eller annat affärssystem
  • Har erfarenhet av Lean
Som person är du drivande, lösningsfokuserad och flexibel. Du har en bra initiativförmåga och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en god förmåga att strukturera ditt arbete och att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor och andra inblandade parter är det även viktigt med en god kommunikativ förmåga. Du är samtidigt uthållig som person och har en förmåga att på ett tryggt sätt svara på frågor och tala för din sak. Slutligen har du ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv.

Övrig information
  • Start: Omgående, med viss hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
  • Placering: Järna
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lantmännen Cerealias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons