Jobbsafari är en del avschibsted logo

Planeringschef till Atlas Copco

Clockwork · Gävle · Ansök senast 16 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget
Atlas Copco är en global industrikoncern som grundades 1873 och har sitt huvudkontor i Nacka, Stockholm. Inom företaget arbetar 49 000 medarbetare och våra kunder finns i fler än 180 länder. På Atlas Copco är vi pionjärer inom teknikutveckling och verksamheten omfattar produktion, försäljning, service och marknadsföring av högkvalitativa luftkompressorer, vakuum-utrustningar, generatorer, pumpar, ljustorn, industriverktyg och monteringssystem. Vi är kända för vår höga produktkvalitet och att våra kunder har tillgång till ett rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna alltid går på maximal effektivitet med minimal stilleståndstid. I Tierp arbetar nästan 500 personer, fördelade på en produktionsanläggning.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en planeringschef till monteringen på Atlas Copco i Tierp. I denna roll har du, tillsammans med dina kollegor, övergripande ansvar för produktionsplaneringen av alla slutprodukter och reservdelar på Tierpverken. Ditt team av direktrapporterande medarbetare består av 4 produktionsplanerare, vars ansvar är den dagliga planeringen av produktionen i våra 11 linor och reservdelsgrupper. Teamet är även ansvarigt för långsiktig planering och att skapa rätt förutsättningar för våra 150 leverantörer runt om i världen. Som planeringschef är du ansvarig för att driva utvecklingsarbetet gällande processer inom planering och supply chain framåt, tillsammans med andra funktioner inom Atlas Copco.
Ditt uppdrag är att driva utvecklingen av våra processer framåt, där kundnöjdheten i frågor kring tillförlitlighet och leveranstid spelar en stor roll, men även för att skapa optimala förutsättningar för våra leverantörer. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för den dagliga planeringen av produktionen utifrån lean som arbetssätt. Som ledare skapar du rätt möjligheter för dina medarbetare att prestera genom ett varmt och tydligt ledarskap.
Du är en del av ledningsgruppen för monteringsavdelningen tillsammans med övriga chefer på monteringen och rapporterar till produktionschefen för monteringen. Monteringsavdelningen i sin helhet består av 160 medarbetare.



Din profil
Det vi söker är en engagerad och dedikerad ledare som delar vår vision om att skapa en världsledande produktionsplanering, där vi ger våra tillförlitlig leveransinformation och optimerade förutsättningar för våra leverantörer. Därför tror vi att den vi söker är en kompetent person inom planering och supply chain och vill vara drivande i utvecklingen av teamet och våra processer. Du har ett genuint intresse för utveckling och förbättring och med stort tålamod har du förmågan att se hur små steg i rätt riktning övertid ger rätt resultat. För att säkerställa att vi följer lagar och avtal är det viktigt att du arbetar strukturerat, och du arbetar systematiskt inom din roll samtidigt som du har förmågan att se helhetsbilden.
Då du har kontakt med kollegor inom många områden dagligen är det viktigt att din kommunikationsförmåga är god och du besitter förmågan att möta varje individ där den är. Som ledare är har du ett coachande förhållningssätt och är mån om att utveckla såväl dina medarbetare som våra arbetssätt.
Vi söker dig som har en examen från högskola eller universitet inom relevant akademisk inriktning samt några års erfarenhet inom supply chain eller planering. Du har goda kunskaper i MS Office 365, speciellt i Excel, samt är insatt i lean. Din kommunikativa förmåga är flytande på både engelska och svenska, såväl i tal som skrift. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av arbete i SAP och APO.



Ansökan
Känner du dig träffad av den här beskrivningen och vill bli en del av Atlas Copco Tierpverken? Då tar vi gärna emot din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Ansökan sker via deras hemsida, www.clockworkpeople.se, senast 2023-04-17 Vid frågor kring tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonson på 073-351 27 31. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Gävle

Dela jobbannonsen

Anmäl annons