Planerare mek sökes!

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG · Askersund

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining, som är en expanderande internationell koncern med totalt 4 500 medarbetare. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.

Vår affärsidé är att vara ett av de mest ansvarstagande och resurseffektiva företagen i branschen. Vi bryter och anrikar zink, bly, koppar och silver. Vår primära produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. Kom och jobba med oss!

Nu söker Zinkgruvan Mining en mek planerare ovan jord

Som planerare för mek ovan jord kommer du under och i nära samarbete med arbetsledaren för mek att arbeta med beredning av förebyggande underhållsinsatser enligt en framtagen plan. Du kommer planera material och reservdelar, tidsåtgång och nödvändiga resurser. Planeraren agerar även som stöd för arbetsledaren i prioritering av underhållsinsatser. Arbetet innehåller en del administrativa delar och arbete i vårt underhållsystem som är SAP. Hos oss är en planerare lika mycket på kontoret som ute i verksamheten och tittar på kommande jobb som ska beredas. Andra exempel på arbetsuppgifter är också beställningar av entreprenörsjobb till avdelningen, medverka vid APTer och att delta i produktionsmöten. Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt!

Vem är du?

Du som sökande får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt ha en viss ledarskapskompetens. För en planerare för mek ovan jord kommer arbetet innebära mycket kommunikation med leverantörer, personal samt andra avdelningar. Därför är det viktigt att du som söker är en god kommunikatör som kan ta olika typer av människor, du ska vara flexibel och effektiv. För att passa för jobbet bör du även vara målmedveten, noggrann och självgående.

Då vi arbetar i en riskfull miljö ska du ha ett högt säkerhetstänk och alltid tänka på säkerheten först!

Vi ser att du har gymnasieutbildning samt några års erfarenhet från liknande arbete. Du har data vana där erfarenhet från programmet SAP är meriterande. Du behärskar också engelska i tal och skrift. Allra helst ser vi att du har en ingenjörsutbildning men också högskoleutbildning inom maskin, KY inom industri, verkstad, maskin eller annan teknisk utbildning är också meriterande.

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG

Placering

Askersund

Kontaktperson

Zinkgruvan Mining AB