Jobbsafari är en del avschibsted logo

Placerings-/Investerings & Försäkringsförmedlare samt en "Trainee"

Placerings-/Investerings & Försäkringsförmedlare samt en "Trainee"

Uppsala · · Ansök senast 15 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en person som gärna har sin erfarenhet som "Wealth Manager" samt gärna sin yrkeserfarenhet för att stegvis eller direkt bli både Investeringsrådgivare & Försäkringsförmedlare till vårt rekryteringsuppdrag!

Vi har även vårt intresse av en person som söker en utvecklande affärsbefattning med namnet "Trainee"!

Du bör helst vara inom en "lämplig" mellanålder och Du har lämpligen din akademiska examen inom ekonomi eller Juridik. Men andra erfarenheter kan uppväga detta!

Detta ger dig chansen till en givande kommunikation inom finans & försäkring, där dina personliga kunders tillväxt och trygghet sätts i fokus. Vi inkluderar erbjudandet av juridisk rådgivning från interna jurister arbetande inom ekonomisk familjerätt.

Vi värderar starkt dina fleråriga personliga specialistkunskaper vilka passar in till detta högt kreativa företaget och då utvecklar du det hela framgångsrikt inom både finans och försäkring vilket erbjuder trygghet enligt deras grundkoncept.

Genom en välplanerad start på företaget får du ta del av företagets utvecklade och praktiska erfarenhet av kommunikation. Detta genom deras egen vidareutbildning inom försäljningspsykologi, den kunskap som hjälper till att få den bästa möjliga dialogen med dina kunder.

Till denna Wealth Manager befattning är det bra om du är legitimerad inom SwedSec och även bra om du redan har InsureSec. Utbildningar erhåller du av dem om denna legitimerade kunskap inte finns idag. Dessa två licensieringar ger dig en spetskompetens och detta är viktigt för att kunna vara en riktigt framgångsrik Investeringsrådgivare/-Försäkringsförmedlare.

Starka egenskaper hos dig som vi söker är att du matchar och uppfyller följande: lyhörd, ambitiös, lojal, noggrann, ordningsam, har en god planeringsförmåga, är insiktsfull, prestigelös och envis samt har den positiva attityden.

Det är dina fleråriga erfarenheter inom denna typ av omhändertagande försäljning och personlig service som prioriteras.

Du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.

Arbetstid: Heltid

Ersättning: Fast lön + Rörlig lön

Dessa tjänster är placerade på vår kunds kontor som finns i Uppsala.

Skicka ert korta CV inkl. fotografi samt ett Personligt brev via e-post och båda i PDF-format. Ditt CV innehåller kontaktuppgifter, mail och telefonnummer samt ange "Wealth Manager" alt. "Trainee" i ämnesraden.

Vi återkommer via telefon eller mail så det är viktigt att du anger dina kontaktuppgifter vi kan nå dig på!

Om du har frågor så är du välkommen att ringa oss via 0704-43 59 32, Jan Ek

EKaRekrytering Sweden


Mailadress: info@rekryteringskonsulterna.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Uppsala

Kontaktperson

Ek, Jan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons