Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pizzabagare/köksbiträde

Fracema Restaurang HB · Stockholm · Ansök senast 16 juni

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Pizzabagare sökes till vårt mysiga Restaurang i gamla stan som ligger mitt på riddarhustorget. Vi serverar dagens lunch mån-fre samt sallader, soppor, pizza, pasta. På helgerna är det endast a la carte som gäller.

Vi vill gärna att du har erfarenhet av pizzabagare Pizza Romana och verkligen tycker om att laga italiensk mat. Vi lagar allt från grunden när det gäller egentillverkad pasta, pizza, glass, bröd samt allt annat som vi har är lagat med massor av kärlek och omsorg. Du måste vara självgående. Vi har som du kanske förstår endast Italiensk inriktning på våra pizzor, med en suverän deg. Kan du laga pasta oxså så är det superbra. Vi behöver dig med bra energi som förvalta våra rätter, sallader, glass, bagerikunskaper och mycket annat. Se vår meny så förstår du vad kärleken finns.

Arbetet innefattar sommaren 2023, värt att notera är att under högsäsongen dvs april-sept är det extremt mycket att göra vilket innebär att semester under denna period blir lite begränsat. Din anställning påbörjas omgående 2023.


Skicka ditt Cv. Vi tar endast emot skriftlig ansökan och skriv även vilken tjänst du söker då vi har andra annonser ute.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fracema Restaurang HB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Fracema Restaurang HB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons