Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pichano Teknik söker Fälttekniker till Timrå!

Pichano Teknik AB · Timrå · Ansök senast 2 juni (11 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Inledning:
Har du arbetserfarenhet som mekaniker? Gillar du att arbeta på fält? Vill du arbeta som fälttekniker tillsammans med erfarna kollegor och få möjlighet att utveckla verksamheten?

Pichano Teknik söker nu 2 fälttekniker till verkstaden i Timrå med stora utvecklingsmöjligheter!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Pichanos räkning en Fälttekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Pichano Teknik AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Pichanos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
* Kollegor med gedigen branscherfarenhet.
* Möjligheten att skapa en långsiktig karriär inom ett växande verkstadsföretag.

Arbetsuppgifter
Som fälttekniker kommer du arbeta ute hos kund och i övrig tid på verkstaden i Timrå. Arbetsuppgifterna är varierade och kunderna är bland de största i regionen. Verkstäderna besitter bred kunskap och utför arbeten inom allt från stålkonstruktioner till service, underhåll och montage. Tjänsten innebär arbete ute på fält och övernattningar kan förekomma. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Service och underhåll i verkstaden.
  • Montageuppdrag.
  • Tillverkning av stålkonstruktioner.
Vi söker dig som:
Har minst 1 års erfarenhet inom rollen som fälttekniker och ska ha arbetat på mekanisk verkstad, på stålverk, pappersbruk eller motsvarande tidigare. Du har ett brinnande mekanikintresse och vi ser gärna att du tycker om att meka med bilar och att laga saker.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Pichano. Du är en ansvarstagande problemlösare och har ett fokus på att säkerställa kvalitet i ditt arbete. Eftersom att stor del av arbetet kommer att ske ute på fält hos kund är det viktigt att du är service inriktad och tycker om att ha kundkontakt. Vidare har du ett stort driv och vilja att lära dig nya saker för att utvecklas inom rollen och företaget.

För att kunna utföra arbetet krävs B-körkort samt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift. Vidare meriterande, men inget krav är erfarenhet inom svetsning, heta arbeten certifikat, truckkort, traverskort, mobila plattformar samt fallskydd.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Agnes Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pichano Teknik AB

Placering

Timrå