Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personligassistent till en kille på 15 år

Enigheten Personligassistans AB · Uppsala · Ansök senast 16 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.


Jag är en aktiv och social kille på 15 år som bor en bit utanför Uppsala. Mina intressen är att vara ute mycket, promenader och träning. Jag bor med min familj i eget radhus. Du arbetar där jag befinner mig. För att jobb hos mig behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Du ska också vara stresstålig.

Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har jobbat som personlig assistent. Det är också en merit om du har arbetat med sjukgymnastik och stretching. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter. Du får ej ha pälsdjur då jag är väldigt allergisk. Du ska kunna arbeta morgon, dag och kväll.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Enigheten Personligassistans AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Enigheten Personligassistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons