Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter - våra sommarhjältar - sommaren 2023

Personliga assistenter - våra sommarhjältar - sommaren 2023

Fixa Assistans AB · Karlskrona · Ansök senast 26 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fixa Assistans har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans. Med kompetens och erfarenhet förenklar vi vardagen för både barn och vuxna. Med själ och hjärta ger vi glädje och gemenskap. Vi är ett familjärt assistansbolag med huvudkontoret i Karlshamn och är verksamma i södra Sverige. Ett koncentrerat upptagningsområde gör att vi enkelt kan skapa möten, träffpunkter och trevliga aktivitetsdagar för brukare, anhöriga och assistenter.

Omtanke om varje människa är viktigt för oss. Därför matchar vi alltid brukare och assistenter efter önskvärd utbildning samt personkemi, i de kombinationer som ger mest trivsel och som känns bäst för varje brukare

Inför sommaren 2023 söker vi ett antal sommarhjältar som vill jobba då våra ordinarie hjältar har sin semester. Vi söker därför efter personliga assistenter i hela Blekinge, då främst veckorna 26-33 (kan på vissa tjänster vara vecka 24-35) Tjänsterna är schemalagda och varierar mellan 65-90 % och man ska kunna arbeta dag, kväll, helg och hos vissa även natt (kan även förekomma väntetid på natten).

Främst söker vi dig som har någon form av utbildning kring funktionsnedsättningar eller pågående utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom områdetfunktionsnedsättningar. En stor merit är om du tidigare har jobbat som personlig assistent. Vi lägger också stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har ovan nämnda utbildning eller erfarenhet. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet kan innebära hjälp med förflyttningar.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Arbetstempot är blandat. På vissa arbetsplatser är det ett måste att ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetets karaktär kräver att du förstår och talar svenska mycket bra. Då du kommer att arbeta med en personer i riskgrupp för Covid-19 så önskar vi att du är vaccinerad med tre doser.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2023-04-30. Ange i dn ansökan K100.kh.semvik. om du söker västra Blekinge eller K100.ka.semvik om du söker östra Blekinge.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fixa Assistans AB

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Fixa Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons