Personliga assistenter till ny arbetsgrupp

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB · Kalmar · Ansök senast 21 juli (Idag)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker just nu personliga assistenter till en av våra kunder i Halltorp söder om Kalmar. Är du en positiv person som tycker om att göra skillnad för andra? Toppen, kanske är du den vi söker!

Om kunden:

Det är en man i 48 års åldern som bor tillsammans med sin familj. Till följd av en stroke har han personlig assistans dygnet runt, stora hjälpbehov och får all mat och mediciner via peg. Som personlig assistent till mannen hjälper du honom i sin vardag med allt från hygien, förflyttningar, omvårdnad, matlagning och städning till aktiviteter och följa med på läkarbesök osv vid behov. Du får gärna dela mannens stora intresse för bilar och musik, men inget krav.

Arbetstiderna på arbetsplatsen är förlagda kl 8.30-8.30 med väntetid under natten. Då assistansuppdraget är nytt så söker vi personer till en helt ny grupp. Det blir att tillsätta 7 tjänster på 31,75%, antingen 2st pass varannan vecka eller 1 pass varje vecka.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av personlig assistans eller annan form av vård och omsorg, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av hjälpmedel såsom taklift, rullstol och peg.

Rekrytering görs löpande, så sök idag!

Vilka är vi på Assistanspoolen?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons