Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter till kvinna, vikarier

A-Assistans Sundsvall · Sundsvall · Ansök senast 24 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Om mig:

Jag är en kvinna i 55 års åldern som bor i centrala Sundsvall. Jag är sedan några år helt förlamad efter en olycka vilket gör att jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag har avancerad sjukvård i hemmet och jag är beroende av olika hjälpmedel för att klara av min vardag. Jag är social, gillar att träffa vänner och resa när det inte råder pandemi.

Dina egenskaper:

Du som vill jobba som timvikarie hos mig bör vara lättlärd och ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av sjukvård/omvårdande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Jag vill även att du ska ha ett genuint intresse av att jobba med människor. Du bör vara beredd att påbörja introduktion så snart som möjligt och du utbildas på plats under din introduktion.

Om jobbet:

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll och helg eller bara natt. Hos mig jobbar man alltid tillsammans med en annan assistent s.k. dubbelassistans. Som timvikarie kan det vara så att du behöver hoppa in med kort varsel, så ditt liv behöver tillåta den flexibiliteten. Det finns även stor chans till arbete under sommaren då ordinarie medarbetare har semester. Hos A-Assistans får du all den utbildning och introduktion du behöver för att kunna göra ett bra arbete och känna dig trygg i din yrkesroll.

Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar löpandande. Du söker tjänsten genom att skapa ett konto och en profil. När profilen är klar klickar du på ''lediga tjänster'' och söker denna tjänst.


Om A-Assistans:

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Umeå och Östersund. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-Assistans Sundsvall

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

A-Assistans Leimir AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons