Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga Assistenter sökes till kvinna i Falköping. Deltid ca. 50%

Allas Assistans/ Curira Assistans AB · Falköping

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej

Jag är en glad och positiv 47-årig kvinna som är rullstolsburen och har en permobil som jag använder dagligen.

Jag söker nu en ny personlig assistent till en dagtjänst på ca. 50%, måndag till fredag 08.00-12.30 det uppskattas även om du har möjlighet att hoppa in extra vid behov om någon av mina ordinarie assistenter är borta. Det förekommer dygnspass kl.08.00-08.00 i de passen ingår jour. Var fjärde helg, storhelger samt ett par veckor på sommaren är jag hos mina föräldrar. Då är mina ordinarie assistenter lediga.

Jag behöver hjälp med allt som tillhör vardagen som matlagning, städning tvätt mm. Jag behöver även hjälp med personlig hygien och det sker förflyttningar dagligen vid dubbelbemanning. Jag lyssnar mycket på musik som t.ex. dansband. Jag tycker matlagning är roligt och jag föredrar husmanskost i alla de slag och jag lagar gärna maten från grunden tillsammans med assistenten. Inredning är också roligt, jag tycker det är viktigt att ha det fint och iordning runt mig. Jag tycker om promenader och jag går hellre än att åka färdtjänst.

Du behöver vara lugn och trygg i dig själv. Det är viktigt för mig att du är noggrann, flexibel och stresstålig. Personkemin är det som jag värderar mest så jag kan känna mig trygg och bekväm i mitt hem. Jag önskar även att du har lätt för att lära dig nya saker och att du kan anpassa dig i nya situationer. I denna tjänst har du även hand om nya inskolningar av ny personal så det är viktigt att du på ett pedagogiskt sätt kan lära ut allting som behövs för att den nya personalen ska kunna känna sig trygga i sin arbetsroll.

Jag ser gärna kvinnliga sökanden över 25 år som kan hantera det svenska språket bra i både tal och skrift då jag ibland behöver hjälp med att kommunicera. Jag har inga husdjur själv, men jag besöker ofta vänner och familj där det finns både hund och katt. Jag är rökfri.

Låter detta som något för dig skicka in ditt cv till oss.

Tillträde snarast

Intervjuer sker löpande.

Individuell lönesättning

Timanställning

#jobbjustnu


Att arbeta som personlig assistent är ett svårt och kvalificerat jobb. Du måste ha social kompetens då du arbetar så nära en annan människa.Vad du gör som assistent är olika beroende på hos vem man jobbar hos. Men det gäller att ge kunden en meningsfull tillvaro utifrån deras egna behov och önskemål. Som assistent behöver du vara bekväm med att inte själv vara i fokus när du är på jobbet. Fokus är på kund. På vissa arbetsplatser behöver du kunna ta mycket ansvar och initiativ. På andra arbetsplatser ska man bara vara "händer & fötter". Det gäller att kunna anpassa sig till det och kunna lägga ifrån sig sina egna värderingar och åsikter. Ibland behöver man vara nära och ibland stå i bakgrunden.

Allas Assistans är en del av Curira Group koncernen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allas Assistans/ Curira Assistans AB

Placering

Falköping

Kontaktperson

Curira Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Referens: Deltid i din ansökan