Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter på timvikariat till Eila

Kooperativet Eila · Höganäs · Ansök senast 2 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba på ett litet LSS-kooperativ där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Välkommen till Kooperativet Eila - det lilla kooperativet med stort hjärta! Läs mer på www.eila.se


Vi kan erbjuda #jobbjustnu - till dig som vill arbeta som personlig assistent antingen hos en eller hos flera av våra brukare. Om du har arbetslivserfarenhet och om du uppskattar ett aktivt arbete där du hanterar ett individuellt ansvar och samarbete med övriga medarbetare och brukare är detta ett jobb för dig.


Vi söker enbart kvinnliga assistenter enligt önskemål från våra brukare.


Vi ser gärna att du har adekvat utbildning för det arbete du ska utföra men personlig lämplighet är lika viktig som utbildning eller erfarenhet. Kunskaper och erfarenhet inom något av områden såsom förvärvad hjärnskada, autism, utvecklingsstörning, bipolär sjukdom, stroke, reumatism och tecken som stöd är betydelsefulla och meriterande.


Du som söker bör ha ett genuint intresse för att arbeta med service och omvårdnad. Som person är du trygg och besitter en god förmåga att kommunicera.

Det är även viktigt att du gillar matlagning och bakning. Några av våra medlemmar har kontakt med djur så du får inte vara allergisk.


Vi har medlemmar som saknar tal och har dålig hörsel och synnedsättning och är beroende av dig som assistent i sin kommunikation. Rutiner är mycket viktiga för en del av våra medlemmar. Intressen såsom natur, musik tillhör en del av våra brukares intressen.

Vidare ser vi att du är en självgående person som har lätt för att ta egna initiativ för vad som behöver göras i och runt assistansen.


Det är en fördel om du bor i närområdet för att vara tillgänglig för arbete. Våra brukare där vi söker assistenter just nu finns i Höganäs, Helsingborg och Ängelholm. Körkort och tillgång till bil är ett plus. Om du är flexibel med dina tider, kan tänka dig att både arbeta på dygnspass, jour och på dagtid och har erfarenhet av olika funktionsvariationer kan dessa jobb vara perfekta för dig.


Vi använder oss av det digitala schemaläggnings- och tidsredovisningsystemet Aiai vilket innebär att du ska vara datorvan.


Eila erbjuder personlig assistans i Ängelholm och Höganäs med omnejd i Skåne. Vi har idag 12 medlemmar / brukare med funktionsnedsättning. Vi har drygt 70 anställda och har kollektivavtal med arbetsgivarorganisationen KFO och Kommunal. De flesta av assistenterna är rekryterade ”utifrån”, men vi har också anhöriga som är anställda som personliga assistenter.


Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kooperativet Eila

Placering

Höganäs

Kontaktperson

Eila Engelholms Indenpendent Living Association

Dela jobbannonsen

Anmäl annons