Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter för arbete vid behov

Personliga assistenter för arbete vid behov

Värmdö Kommun · Värmdö · Ansök senast 21 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Varje dag erbjuder
vi våra medborgare en chans till frihet utifrån individens egna förutsättningar och intressen. Vi arbetar utifrån ett gemensamt budskap: NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter. Hos oss får du vara en del av ett stolt team som arbetar med medborgaren i fokus.

Vill du ha ett meriterande arbete där du berikar vardagen för personer med funktionshinder och hjälper dem i deras vardag? Nu söker vi dig som under hösten och vintern vill arbeta inom personlig assistans. Värmdö kommun är en förtrollande vacker skärgårdskommun, så du kommer arbeta nära havet och grönskan!

I rollen
som personlig assistent hjälper du brukaren med det han eller hon behöver stöd med för sin dagliga livsföring. Uppdragen kan se olika ut beroende på brukarens behov, det kan handla om allt från hygien till att vara ett stöd i olika situationer i vardagen. Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Vi söker dig som
fyllt 18 år då det är en förutsättning för att arbeta som personlig assistent. Omvårdnadsutbildning eller erfarenhet från vården ser vi som meriterande, liksom om du behärskar teckenkommunikation. Då kommunikation är ett stort behov hos våra brukare är det ett krav att du talar och skriver god svenska. Körkort och bil är viktigt då det inte är möjligt att åka med kollektivtrafiken till vissa arbetsplatser. Som person är du utåtriktad och bra på att skapa relationer såväl som du har hög integritet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vård- och omsorgskontoret
är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorg med uppdrag att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare. Inom avdelningen arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna
är flera behovsanställningar med varierande arbetstider och omfattningar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000

Dela jobbannonsen

Anmäl annons